Konfirmant i Nedre Eiker menighet?

Er du en av dem som lurer på om du skal være konfirmant i Nedre Eiker Menighet? Eller kanskje du lurer på hvordan du går fram?

I Nedre Eiker menighet sender vi ut et informasjonsbrev i overgangen april/mai hvert år til alle døpte som har nådd konfirmasjonsalder. I brevet vil du finne informasjon om tid og sted for et informasjonsmøte, og om når påmeldingsfristen er. Informasjonen blir også lagt ut her på nettsiden.

Hvis du ikke er døpt, eller hvis du er født et annet år enn de andre konfirmantene, vil du ikke automatisk få brev fra oss. Men ønsker du å være konfirmant, ta kontakt med oss, så sender vi deg den informasjonen du trenger.
Du kan finne mer informasjon om hva kirkelig konfirmasjon her
Er det mer du lurer på? Ta kontakt med:

Kateket Ingeborg Skagestad
tlf. 32 27 23 23 /400 38 295
E-post: ingeborg.skagestad@nedre-eiker.kommune.no

Til orientering så har Mjøndalen og Nedre Eiker menigheter ulikt opplegg og derfor ulike påmeldingsfrister.