Info om Nedre Eiker menighet.

Nedre Eiker sokn
Nedre Eiker kommune ligger vakkert til vest for Drammen, på begge sider av Drammenselva. Elva deler på en naturlig måte kommunen i to kirkesokn - Nedre Eiker og Mjøndalen.

Nedre Eiker sokn omfatter de delene av bygda som ligger på nordsiden av elva: Horgen, Krokstadelva, Solbergmoen og Solbergelva. det bor ca 12 850 personer i soknet. Ca 79% av disse er medlemmer i Den norske kirke (2013).

Menigheten har naturlig nok en del samarbeid med det andre soknet i kommunen - Mjøndalen sokn.

Nedre Eiker hører til Eiker prosti, som består av Den norske kirkes menigheter i Nedre Eiker,
Øvre Eiker, Modum, Sigdal og Krødsherad. Prosten har sitt kontor i Hokksund.
i tilhører Tunsberg bispedømme, som omfatter fylkene Vestfold og Buskerud. Bispesetet er i Tønsberg.
Du kan besøke nettsiden til Tunsberg bispedømme.

Kirkekontoret ligger i Nedre Eiker menighetssenter, som ligger like ved Nedre Eiker kirke.
u finner informasjon om adresse og åpningstider i nederst siden.

Visjon
Menighetens visjon lyder: "En glede for hele folket!"

Grønn menighet
Nedre Eiker ønsker å være en grønn menighet, og søker så langt mulig å tenke miljø i sin virksomhet.