Konsert med Sveinung Hølmebakk i Nedre Eiker kirke fredag 13. april kl. 20.00

Fredag 13.april holder Sveinung Hølmebakk konsert i kirken vår. Han har vært her før, og han samler alltid mange tilhørere.

Han er kanskje mest kjent som en av de tre tenorene i «Nordic tenors», men han holder også mange solokonserter. Han er en allsidig sanger og låtskriver, og han beveger seg gjerne mellom opera, gospel og vise.  I 2017 kom han med sitt åttende soloalbum, "Til deg." Denne CD'en består utelukkende av Sveinung Hølmebakks egne sanger, og mange av disse vil han synge for oss. Han presenterer sangene med gode historier, et glimt i øyet og en god replikk!

Med stemmeprakt og tekster som berører, formidler han et tidløst budskap. Dette er sanger til trøst og oppmuntring, sanger som peker på gleden, freden og friheten som Gud gir oss, gjennom Jesus Kristus.

Velkommen til en variert og innholdsrik konsert!