"Svindler med stil" på fellessamling for konfirmanter i Nedre Eiker og Mjøndalen menigheter

Onsdag 13. februar hadde vi en fellessamling for 130 kirkekonfirmanter i Mjøndalen og Nedre Eiker menigheter.

Denne gangen var det Ruben Gazki som var invitert. Han presenterer seg som en «svindler med stil», og det er dekkende!

Så var det Ruben sin tur. Med sine triks lærte han oss mye om hvordan menneskehjernen fungerer og om det enkelte menneskes verdi. «Bevar ditt hjerte framfor alt du bevarer, for livet går ut fra det», som vi også hørte om i den liturgiske åpningen. Hvert menneske er like verdifullt.

Vi lar oss både lure og imponere over den gode blanding av triks og gode poeng!

Ruben utfordret oss alle - om du lærer å sjonglere så har du allerede blitt litt klokere - for hjernen stimuleres ved sjonglering og du blir bedre i for eksempel matematikk og norsk, sier Ruben!

Kanskje flere lar seg utfordre?