Nedre Eiker menighet > Artikler > Nyheter

Julekonsert "En liten Håndfull Ømhet" med Ole Paus i Nedre Eiker kirke 22. desember kl.19.00

Julekonsert

Søndag 22. desember kl. 19.00 blir det konsert med Ole Paus i Nedre Eiker kirke.

Konserten har fått tittelen "En liten Håndfull Ømhet"

Ole Paus har aldri lagt skjul på sin kristne tro uten at noen har kunnet beskylde han for å være livsfornektende, uspennende eller bakstreversk av den grunn. Det er ingen vanlig førjulskonsert Paus skal reise rundt med. På en svært så mild måte fremstår Paus som den reneste julekonsertrebellen. ”Deilig er jorden” blir nesten som en protestsang å regne, vi får et respektfullt og morsomt skråblikk på Josef –Bibelens største kjernekar, vi får høre Paus synge de tradisjonelle julesangene, Ole sin juleplate Jul I Skippergata er blitt manges store favoritt innen jule plate.
Målet for hver enkelt konsert er at publikum skal kunne gå ut etterpå med en følelse av at både livet og førjulstiden er gode steder å være.
Og så kan julaften komme.

Billetter kr 375.
www.ticketmaster.no
Billetter blir også lagt ut ved inngangen.

Ledsager: gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)