Nedre Eiker menighet > Artikler > Nyheter

Utdeling 4 årsbok

Hei !

Nedre Eiker menighet vil gjerne invitere deg
til kirken for å gi deg 4-årsbok.

meld deg på her

Hei !
Nå er det ca. 4 år siden du ble døpt.

Nedre Eiker menighet vil gjerne invitere deg
til kirken for å gi deg 4-årsbok.

I den anledning ønsker vi deg velkommen
til to ulike samlinger:

1. Bli-kjent-samling torsdag 17. oktober klokka 17.00 - ca. 18.00.
Denne samlingen er for 4-åringen sammen med en foreldre / foresatt.
Vi skal også på leting etter noe i kirken og slik bli kjent med kirken. Vi skal øve på noen sanger vi skal synge på gudstjenesten.

2. Søndag 20. oktober kl. 11.00 er det gudstjeneste i Nedre Eiker kirke.
Mikrogospel synger. Vi skal høre en fortelling fra Bibelen. Vi avslutter med boller og saft i kirkekjelleren etter gudstjenesten.

- Ta med mamma og pappa, søsken og besteforeldre, venner og gjerne faddere til gudstjenesten.
Det er flott om mange vil feire dagen sammen med deg

Litt om boka 4 åringene får:
Fireårsboka «Linda og den lille kirka» handler om Lindas familie som samles til lillebrors dåp. Boka er engasjerende for 4-åringen. Fortellingen om den store barnedåpen er også meningsfull for de voksne. Dette er en fortelling om barn og foreldre, om besteforeldre og faddere, om familiens møte med hverandre og med det som skjer i dåpen.

Det finnes også en APP du kan laste ned sammen med boka du får, Apen heter «TAKK FOR I DAG»